Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 6. 10.

R.T.
6. 10. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Danes boste zadovoljni, saj vam bodo zvezde več kot naklonjene, in zagotovo se ne morete pritoževati, da vam je težko. Tokrat bi se morali odločiti za nekaj konkretnega.

BIK - Ljubezenska sporočila vas bodo vznemirjala. Potrebujete še nekaj svobode in čas za premislek, zato nikar ne delajte prehitrih premikov, ki bi jih pozneje obžalovali.

DVOJČKA - Čeprav občutek danes ne bo ravno fantastičen, bo vaše zadoščenje zaradi opravljenega dela ogromno. Prijetna opravila pa bodo na vrsti kakšen drug dan.

RAK - Nimate dovolj pravih razlogov, da bi odlašali. Izredno zgovorni boste, čeprav vas bo nekdo razumel tudi brez odvečnih besed. Nakazujejo se vam zanimive priložnosti.

LEV - V današnjem dnevu ni časa za izpostavljanje. Pomembno je, da vso energijo usmerite k novim ciljem. Dan je zelo primeren za urejanje in delo, vendar individualno.

DEVICA - Počutili se boste odlično, v službi bo vse v skladu s pričakovanji, v zasebnem življenju pa se boste znašli sredi negotove situacije, ki vas bo močno vznemirila.

TEHTNICA - Vsakodnevna opravila bodo na veliko jemala vaš dragoceni čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost, da napredujete brez veliko vloženega dela.

ŠKORPIJON - Današnji dan obeta več ljubezenskih vibracij, ki bodo povezane s pravim razumevanjem. Obenem prihaja nekaj dobrih novic od prijatelja, na katerega ste že skoraj pozabili.

STRELEC - Danes boste bolj nasmejani kot po navadi, čeprav je na delovnem mestu še nekaj odprtih vprašanj. Vse bo dobro, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje.

KOZOROG - Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni očitno sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s prijateljem.

VODNAR - Nezadovoljni boste, posebno če še vedno sedite na dveh stolih. V poslovnih zadevah se bo drznost obrestovala, v ljubezni pa se lahko z neprimerno komunikacijo zapletete.

RIBI - Pred vami je umirjen in praktičen dan. Veliko se bo dogajalo in znali se boste povezovati na miren način. Dan je spodbuden tudi za učenje in druge intelektualne napore.