Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 2. 10.

R.T.
2. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Čutite, da bi si lahko izborili napredek. Zadev ne puščajte nedokončanih, sicer boste naleteli na še nekaj starih težav, zlasti če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven.

BIK – Danes dopoldne boste uživali v pozornosti, potem sledi nekoliko težaven čas, ko bo marsikaj spet vprašljivo, še posebej če ste se v zdajšnjem razmerju prehitro sprostili.

DVOJČKA – Vse bo potekalo tako, kot si želite. Dobili boste celo nekoliko več, kot ste si predstavljali, posebno v prijateljstvu in ljubezni, kjer ste v zadnjem času vse skupaj odmislili.

RAK – Na čustvenem področju je še veliko neizgovorjenega. Na novosti še niste pripravljeni, zato nikakor ne hitite preveč. Pazite z osebo, ki vam je všeč, vendar imate občutek, da ne govori resnice.

LEV – V današnjem dnevu vam bo vse zelo lahko, saj boste v mislih premlevali, kako čudovito ste se imeli z ljubljeno osebo. Te občutke si boste zagotovo želeli čim prej ponoviti.

DEVICA – Umaknite se iz gneče, ki vas utesnjuje. Vaša osamitev lahko koga zmoti, vendar se ne obremenjujte, bodo že prenesli in kmalu boste spet družabni in nasmejani.

TEHTNICA – Za odgovore na vprašanja, ki se vam postavljajo, se ozrite v preteklost. Čas je za kompromise in ne trmasto vztrajanje pri svojem. Premislite o svojih prednostih.

ŠKORPIJON – Na poslovnem področju bo nekaj neznank, zlasti okoli novih sodelavcev ali pogojev. Ne zanašajte se le na srečo, saj vas čakajo nepredvidljive ovire.

STRELEC – Danes nič ne bo preprosto, čeprav vam takšni položaji pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete.

KOZOROG – Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas.

VODNAR – Dan bo potekal v znamenju večje nestrpnosti v odnosih v domačem krogu. Pazite, posebno pri dogovorih v zvezi z denarjem. Ne hitite, posebno na poslovnem področju.

RIBI – Dobro boste opravili nekaj, za kar ste nekoč potrebovali več časa, in to vam bo ponovno dvignilo ego. V ljubezni pa še vedno ni tako, kot mora biti, saj si nečesa ne priznate.