Zanimivosti

Horoskop za sredo, 1.10.

R.T.
1. 10. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Izredno učinkoviti boste, to pa se bo kazalo predvsem v karieri in pri študijskih obveznostih. Vse skupaj se bo tokrat dobro izteklo. Odpira se več možnosti, po občutku se odločite za prvo.

BIK – Danes bo prisotne nekaj živčnosti, toda tudi veliko praktičnosti in dela, ki pa vam ne bo najbolj pisano na kožo. Pretirana kritičnost vas lahko v popoldanskih urah stane dobrih odnosov.

DVOJČKA – Skrbelo vas bo, ker že predolgo čakate na odgovor na neko sporočilo. Še vedno se preveč zapletate, namesto da bi zadeve reševali le s popolno odkritostjo.

RAK – Nekdo vam bo pošteno zamešal štrene, čeprav se morda zavedate, da nimata veliko skupnega. Čas bo morda pokazal drugače, zato se je vredno potruditi in se prepustiti.

LEV – Bodite previdni pri svoji naslednji poslovni potezi, saj vas nekdo ves čas opazuje. Trenutno ste na tankem ledu, zato se nikar preveč ne igrajte z ognjem.

DEVICA – Ne čakajte na boljše priložnosti, ampak zagrabite trenutne opcije in jih speljite do točke, ki vam prinaša tudi kakšno korist ali morda celo napredek na poslovnem področju.

TEHTNICA – Vaš urnik bo ravno v nasprotju z vašo ljubljeno osebo. Nikar ne prenesite slabe volje zaradi tega na vajin odnos, saj bi si s tem pokvarili čudovit večer.

ŠKORPIJON – Srce vas vodi k pravi odločitvi. Negotovost boste hitro premagali, saj bodo dejstva kar kapljala. V poslovnem krogu lahko počasi presenetite z dobrim predlogom.

STRELEC – Srečanje z osebo iz preteklosti vas bo nekoliko zbegalo. Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili. V službi bo vsaj trenutno vsak vlekel na svojo stran, kar vas utruja.

KOZOROG – Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Nihče ne more vse dni v tednu samo delati in tudi vam ni treba.

VODNAR – Nekoga boste pustili čakati, kar ga bo vznemirilo. Proti večeru boste spet bojeviti in pripravljeni na odkrite pogovore, ki vam vsekakor prinašajo jasnejšo sliko.

RIBI – S samozavestjo in prodornostjo boste dosegli to, po čemer hrepenite že nekaj časa. Zanimivo bo, posebno v službenem krogu, saj vas bodo ves čas hvalili, česar niste vajeni.