Zanimivosti

Odvisna od plastičnih operacij

T.P.
6. 6. 2014, 20.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Večini žensk povsem zadostuje, da s pomočjo kozmetičnih trikov polepšajo obraz, ki jim ga je podarila mati narava, čedalje več pa se jih odloča za bolj drastično spremembo s plastičnimi operacijami.

Profimedia

Svetovna rekorderka v številu plastičnih operacij, uvrščena v Guinnessovo knjigo rekordov, je Cindy Jackson (58), ki zase pravi, da je hibrid Angeline Jolie in Kate Middleton.

Spet si želi nov nos

V želji, da bi ji naredili kar najbolj popoln nos, je Cindy nedavno odpotovala na Hrvaško, ki slovi po dobrih kirurgih, cenejših od ameriških. V photoshopu je skombinirala nosova Angeline Jolie in Kate Middleton ter kirurgu pokazala, kakšen videz želi doseči. To bo njena tretja in, tako pravi, zadnja operacija nosu, vse tri skupaj pa jo bodo stale 12.300 evrov.

Profimedia

Prvo operacijo nosu je imela pri 34 letih; naravnega videza nosu ni nikoli marala, zato so ji ga popolnoma spremenili. Kljub temu je menila, da razlika ni dovolj velika, zato je dve leti pozneje znova odšla pod nož, ker si je želela nos, kakršnega ima Nicole Kidman. S to operacijo je bila zadovoljna dobrih 22 let, nedavno pa je ugotovila, da bi rada imela malce bolj eleganten nos.

Profimedia

Cindy, ki sicer dela kot svetovalka za plastične operacije, pravi, da ni edina, ki si želi kombinacijo nosov slavnih lepotic Kate Middleton in Angeline Jolie. »Med mojimi strankami je namreč največ takih, ki si želijo prav nos ene ali druge omenjene dame. O tem sem veliko premišljevala in ugotovila, da si to želim tudi sama,« pojasnjuje Cindy.

Profimedia

Operirali so ji vse, razen rok in stopal

Cindy, ki je odraščala na kmetiji, je izjavila, da je že kot deklica ugotovila, kako veliko moč ima zunanja lepota. Doslej je imela 57 operacij, za vse skupaj pa je odštela že skoraj 100.000 evrov. Operirali so ji brado, ličnice, čeljust, dvignili so ji veke … Pravzaprav so ji operirali celo telo, razen stopal in rok, ki tudi še pridejo na vrsto. In to prav kmalu, pravi zasvojenka z operacijami.