Zanimivosti

Prvič seksala pri 51 letih!

T.P.
31. 5. 2014, 18.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Dama v zrelih letih se je šele sedaj opogumila in spregovorila o svojem intimnem življenju, ki se je v dveh zakonih odvijalo brez seksa.

Izpoved Britanke Marie-Louise

Prvi mož John Trevor je bil od Marie-Louise starejši 12 let. Ko sta se spoznala, je bila stara 18, on pa 30 let. Njuna nenavadna intimna izkušnja se je začela v trenutku, ko sta se odločila, da pred zakonom ne bosta imela spolnih odnosov. Marie-Louise se je z Johnom poročila pri 20 letih (1977) in ker je imela na poročno noč menstruacijo, je bil John nad tem tako zgrožen, da se je do nadaljnjega odpovedal spolnim odnosom.

Prvi mož je trdil, da je seks samo za razmnoževanje.

A 'do nadaljnjega' se je spremenilo v 'do konca zakona'. »Katoliško vzgojeni John mi je rekel, da se mu seks zdi pomemben samo za razmnoževanje oziroma ustvarjanje potomcev. Ker takrat še nisem bila pripravljena na to, da bi imela otroke, sva se dogovorila za zakon brez spolnih odnosov,« pravi Maria-Louise, ki pa se je po letu dni abstinence naveličala čakanja. Johnu je predlagala, da bi skupaj obiskala kliniko za načrtovanje družine, a se je njun obisk končal klavrno. Med (njenim) pogovorom z zdravnikom se je John namreč onesvestil.

»Postopoma sem se navadila na misel, da ne bova nikdar seksala,« se spominja Maria-Louise. Novo upanje za akcijo se je pojavilo leta 1982, ko je spoznala Carola, lastnika trgovine, v kateri je delala. Bil je 22 let starejši od nje in poročen oče dveh hčerk, zato je predvidevala, da ga seks ne bo tako odbijal kot njenega prvega moža.

Po ločitvi od Johna leta 1987 je začela čedalje več časa preživljati s Carolom, ki ji je zagotovil, da se bosta spustila v spolne odnose takoj, ko se bo ločil od žene, saj je ni hotel varati. »Čeprav sem si obupno želela spoznati čare seksa, sem njegov razlog razumela. Še vedno je bil poročen, midva pa svoje zveze nisva začela osnovati na prevari. Njegovo vztrajanje pri druženju brez seksa me je še bolj privlačilo,« priznava Maria-Louise. Konec leta 1987 se je Carol končno ločil od svoje tedanje žene.

Kljub temu se z Mario-Louise še vedno ni spustil v spolne odnose, vendar na začetku temu ni posvečala toliko pozornosti, saj je bilo v njuni zvezi vse ostalo kot v pravljici. Sčasoma pa je spet začela razmišljati o seksu, zato ga je večkrat skušala zapeljati v vročem spodnjem perilu, a jo je vedno zavrnil češ, da to ni primerno. Zaradi njegovih zavrnitev je prejokala veliko noči, a ničesar ni mogla spremeniti; niti takrat, ko sta se poročila.

Zavesti ga je skušala v seksi spodnjem perilu, a ji tudi to ni uspelo.

Prijateljem se je hvalil, da je v postelji zelo aktiven, v resnici pa se svoje mlade žene ni niti dotaknil. Začela sta se prepirati, leta 2005 pa je Carol doživel srčni infarkt in tedaj je v življenje Mari-Louise vstopil ločeni zdravnik Tim. »Bil je tri leta mlajši od mene, visok, temen, s svilenim glasom kot tekoča čokolada. Čim sem ga videla, sem bila očarana,« se spominja. Carol jo je zapustil, ona pa je začela hoditi z zdravnikom Timom. Ko sta se prvič ljubila, mu je priznala, da še nikoli ni počela tega. Takrat je bila stara 51 let. »Saj si bila vendar dvakrat poročena,« se je čudil Tim, ona pa mu je zaupala svojo neverjetno življenjsko zgodbo. »To noč sem prvič v življenju uživala v strastnem, izpopolnjujočem seksu. Imela sem 51 let in končno nisem bila več devica. V naslednjih letih sem nadoknadila vse, kar sem zamudila,« zaključuje svojo pripoved Maria-Louise.