Zanimivosti

Seksala je z duhom in uživala bolj kot z živimi moškimi

N.J.
31. 5. 2014, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

34-letna Adrien Blackwell trdi, da je pol ure seksala z Beto, domnevno vodjo ameriških domorodcev, ki je živel v 19. stoletju in uživala bolj kot z živimi moškimi.

"Kot bi bila na drugem planetu, bilo je veliko več, kot zmore človek," je opisala svojo izkušnjo z davno pokojnim moškim. "Moja prva izkušnja ni bila prav nič strašljiva, le čudaška. Zdelo se mi je, da počnem nekaj novega, po drugi strani a se mi je zdelo, kot bi to že počela nekoč. Spomnim se, kako je Beta prišel v mojo posteljo in me objel, ko sem pogledala, pa ni bilo tam nobenega Nato sem čutila, kako je legen na mene, kot topla rjuha me je pokril od glave do prstov nanogah, Kot bi seksala s celimi telesi - niti delček mojega telesa ni ostal nedotaknjen."

Zdelo se ji je, da je na drugem planetu.

Glede na to, kako se je počutila med seksom, je povedala, da sta bila v 19. stoletju Beta in ona mož in žena, toda ni jima bilo usojeno biti skupaj in po 12 mesecih naj bi se razšla. Zdaj si išče partnerja med 'živimi' in upa, da bo lahko Beto nekoč pozabila. 

Adrien je sicer znana 'seksorcistka' iz Havajev, ki pravi, da izkušnja, ki jo je doživelasama, sploh ni redka. "Veliko ljudi, s katerimi se pogovarjam, je to že doživelo, ekatere izkušnje niso prijetne, ker so nedobrodošle in na silo. Nekateri se bojijo o tem spregovoriti, kerbi se množica norčevala iz njih. Zato sem se jaz odločila deliti svojo izkušnjo z javnostjo, da bi bilo tudi drugim lažje spregovoriti o tem," je povedala.