Zanimivosti

Grozijo dekletu potnika izginulega malezijskega letala, ki se je javil!

T.P./M.J
14. 5. 2014, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pred časom smo objavili presenetljivo novico, da se je nekaj dni po izginotju malezijskega letala Boeing 777 s sporočilom prek mobilnega telefona javil eden od potnikov. Informacijo je izbrskal novinar Jim Stone, ki je razkril tudi, da je potniku ime Phillip Wood in da je zaposlen v IBM.

Fotografija je bila posneta 18. marca, letalo pa je izginilo deset dni prej. Po GPS-koordinatah je mogoče sklepati, da je bil Wood v trenutku fotografiranja na otoku južno od Maldivov v Indijskem oceanu, oddaljen le nekaj kilometrov od ameriške vojaške baze Diego Garcia. V sporočilu je pisalo, da so letalo ukradli in da je Wood talec.

Po tej objavi v medijih pa je grožnje začela prejemati Sarah Bajc, dekle omenjenega Phillipa Wooda. Sarah že od izginotja letala prejema tudi neprijetne telefonske klice, nekdo ji je celo vlomil v stanovanje. Pred letalsko nesrečo se je Sarah nameravala preseliti iz Pekinga v Kuala Lumpur, kjer bi živela skupaj z Woodom. Nekaj tednov po izginotju letala pa je prejela naslednje sporočilo: Prišel bom in tebe ubil naslednjo.