Zanimivosti

Kdaj boste spoznali pravega?

Ajda Janovsky/M.J.
3. 2. 2014, 10.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Britanski raziskovalci so na začetku januarja predstavili nabor znanstvenih izsledkov, s pomočjo katerih lahko predvidite, kdaj boste srečali ljubezen svojega življenja.

Thinkstock

Postavite kljukice k spodnjim točkam in preverite, kakšne ljubezenske dogodivščine boste morali še doživeti, preden boste srečali gospoda pravega.

 
Ali ste že kdaj: 
1. poljubili 15 različnih moških?
Številne znanstvene raziskave so dokazale, da je poljubljanje koristno za zdravje in počutje. Med poljubi se namreč sproža hormon sreče, ki vpliva na naše razpoloženje, posredno pa krepi tudi naš imunski sistem. Da se je dobro poljubljati ne samo čim bolj pogosto, pač pa tudi s čim več različnimi moškimi, meni tudi zgoraj omenjena britanska raziskava: ob podrobnem pregledovanju ljubezenskega življenja Britancev in Britank so raziskovalci namreč dognali, da princa srečamo šele po tem, ko poljubimo približno 15 žabcev.
 
2. bili na 4 katastrofalnih zmenkih?
Ko se boste naslednjič znašli na večerji z moškim, ki je z odprtimi usti, ali pa s tipom, ki vam bo malomarno poslal v glavo nihajna vrata, prepričan, da zmaguje v igrici Kdo bo prvi stopil skozi vrata (izmišljena igra, o katere obstoju so prepričani tipi, ki so namesto v civilizaciji rasli gor med svizci na alpskih pobočjih), se veselite: še ena kljukica na seznamu katastrofalnih zmenkov pomeni, da ste še korak bližje srečanju s svojim sanjskim moškim. Zato samo globoko vdihnite in se z bleščečim nasmehom poslovite od neotesanca.