Zanimivosti

Plastični kraljici Balkana ne marata ničesar naravnega

A.Š.
19. 12. 2013, 20.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

S svojo groteskno pojavo sta pred dvema dnevoma osupnile vse na področju bivše skupne države - tu je njuna zgodba.

Če bi hoteli, bi lahko z njunimi slikami strašili poredne otroke, a 23-letna Tijana Đuričić in 26-letna Sanja Jojić sta nesporno doživeli svoj trenutek slave. Obe sta v svoje plastične operacije vložili že po 10.000 evrov, pri čemer so jima pomagali njuni stariši.

"Imela sem 19 let, ko sem šla na prvo operacijo, operirala sem si ustnice in tako se je začelo," je povedala Tijana Đuričić, ki je do nedavnega delala v različnih klubih v Srbiji in tujini kot plesalka. Obe si bosta prihodnje leto dali opeirarati še zadnjico, operacija stane 4000 evrov. 

"Imam svoje stališče, mnenje in srečna sem in zadovoljna, najpomembneje pa je, da me podpira družina, ostali pa me lahko pustijo pri miru in se ukvarjajo s svojim življenjem - moje je popolno," pravi Sanja Jojić in pripomni, da sta si prsi operirale že večkrat in zdaj imata številko osem.

Tijana je do zdaj operirala nos, ustnice, ličnice in večkrat tudi prsi, ker je vedno želela večje.

"V sebe sem vložila 10.000 evrov, Sanja tudi. Pri menjavi videza mi je ob strani stal tudi kirurg. Moških ni strah približati se mi, čeprav sem trenutno brez fanta. Ko me kdo vpraša, zakaj hodim na operacije, odgovorim, da v tem uživam, ker ne maram ničesar naravnega. Mislim, da sem lepa in ne vem, zakaj bi moral moj videz nekoga motiti," dodaja Tijana in spomni, da so ljudje pogosto presenečeni, ker nista to, kar mislijo da sta - neumni in neizobraženi punci.

Kakorkoli že, kjerkoli se pojavita, sta atrakcija, oči vseh pa so uprte v njiju.