O tem, da je Katarina Čas uspešno nastopila v novem filmu režiserja Martina Scorseseja The Wolf of Wall Street, kjer lahko poleg Leonarda DiCapria vidimo tudi Jonaha Hilla, Orlanda Blooma in Matthewa McConaugheyja, smo že pisali.

Leonardo DiCaprio in Jonah Hill
Profimedia

Film je pred dnevi doživel premiero v New Yorku, ki se je udeležila tudi slovenska lepotica, ki se je po rdeči preprogi sprehodila v družbi svojega partnerja Lada Bizovičarja. »Aaaaaa, nocoj premiera filma The Wolf of Wall Street v zasneženem New Yorku,« je Katarina pred premiero zapisala na twitterju. Filmu, ki je nastal po resnični zgodbi Jordana Belforta, ki se kot premožen borznik, ki življenje zajema z veliko žlico, zaplete v kriminal in korupcijo, že napovedujejo velik uspeh, ki bo zagotovo tudi Katarini odprl marsikatera nova vrata.

2
Profimedia

Po premieri so se igralci družili na zabavi, utrinek z nje je Katarina delila tudi na svojem instagramu. »Po premieri filma The Wolf of Wall Street z zabavnim Jonahom Hillom,« je podpisala fotografijo, na kateri se stiska k znanemu igralcu. Bravo, Katarina!