Zanimivosti

Neverjetno! Poljubila policista in postala spolni napadalec

M.J.
16. 12. 2013, 13.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Popolnoma običajem poljub in to celo na čelado, bi se lahko drago končal za 20-letno Italijanko Nino de Chiffre. Proti dekletu so namreč italijanske oblasti vložile obtožbo zaradi spolnega nasilja in napada na javnega uslužbenca. Nina ga je namreč med protesti na severu Italije najprej poljubila in nato še polizala čelado nekega pripadnika specialnih enot.

Facebook

Fotografija je hitro postala viralna, Ninina poteza pa je postala znana kot sporočilo miru in nenasilja. No, istega mnenja pa ni sindikat policije, zaradi česar so proti dekletu tudi že vložili obtožnico.

Facebook

»In kaj bi se zgodilo, če bi policaj želel poljubiti njo? Nastala bi tretja svetovna vojna. Ali če bi jo prijel za zadnjico? Bila bi besna. Zakaj bi potem tolerirali to, kar je naredila? » se je spraševal glavni tajnik sindikata Franco Maccari, ki je obenem dejal, da je to pozitivno dejanje, vendar ne v tem kontekstu.

Facebook

Kmalu se je oglasila tudi obtožena. Na svojem Facebook profilu je objavila fotografije, ki jo prikazujejo kako poljublja policaja, pod njimi pa je zapisala: »To ni sporočilo miru, vse te odvratne svinje bi obesila.«