Zanimivosti

Mladoporočenca ubijala za zabavo

M. R.
9. 12. 2013, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Po treh tednih zakona se je 22-letnemu Američanu Elyttu Barborju in njegovi štiri leta mlajši ženi Mirandi uresničila skrita želja: ubijati za zabavo.Zakonca Barbor iz okolice Filadelfije sta žrtev, 42-letnega Troya LaFerraro, našla prek spletnega oglasa, v katerem je Miranda osamljenim dušam za primerno ceno ponujala družbo.

WHP-TV

Miranda se je z žrtvijo konec novembra dobila v enem od nakupovalnih središč in ga zvabila v avtomobil, kjer je njen mož nesrečniku okoli vratu zadrgnil zanko, ona pa ga je obdelala z nožem. Zdravniki so na truplu LaFerrare našteli kar dvajset vbodov.

Miranda je v policijski preiskavi potrdila, da se je z LaFerraro srečala v nakupovalnem središču, njen mož pa je preiskovalcem dejal, da kot spremljevalka zasluži tudi do 850 dolarjev na stranko, zato jo pri tem, glede na to, da spremstvo ne vključuje spolnega odnosa, podpira. Po Mirandinih besedah se je zapletlo, ko jo je 42-letnik v avtu začel daviti, zato je v samoobrambi prijela za nož.

Vendar policisti dvomijo, da zakonca Barbor govorita resnico, saj se njuni izpovedi na več mestih ne ujemata. Elytte denimo pravi, da je po dogodku on očistil krvne madeže v avtomobilu, Miranda pa, da ga je očistila ona, nato pa moža odpeljala na rojstnodnevno zabavo v neki klub za striptiz. Kaj se je dogajalo kritičnega dne, bo ugotavljalo sodišče, še poroča cbsnews.com.