Zanimivosti

Maček, ki pretepa aligatorje

M.J.
9. 12. 2013, 15.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Aligatorji se zavedajo, da ni pametno priti na dvorišče, katerega varuje Mugsy. Govora je namreč o mački, ki strahu ne pozna, udari hitreje kot strela in pušča boleče rane.

Na žalost pod videoposnetkom, ki je te dni postal izredno popularen na socialnih in ostalih omrežjih, ni natančnejšega opisa o tem neustrašnem pretepaču. Gre za mačka Mugsya, ki je znan po tem, da je do sedaj pretepel že na stotine mesa željnih zveri. Mugsy je strah in trepet vseh aligatorjev zvezne države Louisiane, katerega neustrašnost so posnele že številne televizijske ekipe. Nekoč je bil Mugsy potepuški maček, na posestvo pa je prišel leta 2006 in se hitro izkazal kot alfa samec.

Ob prihodu je najprej ostalim mačkonom obrazložil, da je sedaj glavni, kmalu pa je o tem 'obvestil' še aligatorje, ki se nahajajo na posestvu. Sprva se jih je lotil nekoliko nežneje s prefinjenimi boksarskimi udarci, njegov lastnik pa je Mugsya zalotil tudi, ko je obračunaval z več aligatorji hkrati. Mugsy, vsaj tako piše na njegovi Facebook strani, do sedaj še ni postal hrana enega izmed požrešnih mesojedcev.