Zanimivosti

Aleksandrine čarobne kreacije

Sonja Javornik
9. 12. 2013, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Med domačimi modnimi ustvarjalci je vse bolj opazna Aleksandra Ilič, ki pod znamko Pletenine Aleksandra ustvarja oblačila tako za najmlajše kot za starejše. Vsem pa je skupno, da so modne, barvite in posebne.

"Moja dejavnost je nastala spontano; izhaja iz moje potrebe po ustvarjanju, prepletanju barv in iz ljubezni do mode. Danes imam svoj oblikovalski studio, kjer vse to združujem v svojo poslovno pot," pravi Aleksandra, ki jo k delu spodbujata samo ljubezen in pozitivna energija. "Takrat so moje moči neusahljive in uspeh je neizogiben. V mojih kreacijah so predvsem navzoče barve iz morskega spektra, najbolj vijoličasta, turkizna in kraljevsko modra. V teh barvah se počutim najnaravnejšo in je navdih tudi najmočnejši. Ustvarjam pod vtisom, ki ga je pustila ženska, ki me je obiskala in si zaželela moje oblačilo ali modni dodatek. Tako se trudim, da naredim izdelek, ki se bo prav njej odlično prilegal. Zato verjamem, da moji izdelki nosijo energijski pečat, tako moj kot od osebe, ki bo izdelek nosila."

 

Aleksandra ima svoj butik v centru Ledina v Ljubljani, svoje izdelke pa bo predstavila tudi na Artmarketu, ki bo od 16. do 21. decembra v preddverju glavne pošte na Čopovi v Ljubljani.