Zabava

Življenje je cirkus

mv
9. 12. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ustvarjalna ekipa Da Kru se po nekajmesečnem glasbenem premoru, ki ga je izkoristila za ustvarjanje z drugimi glasbeniki, v najbolj veselem mesecu leta vrača s pesmijo Cirkus.

arhiv izvajalca

Vedno razigrana ekipa Da Kru, ki spremlja svetovne trende in ustvarja nove, je lani navduševala s poletno uspešnico Naj se svet ustav. Novi singel Cirkus je posnela z mlado pevko Zalo, ki se je na svojem prvem snemanju več kot izkazala. Cirkus je pesem, ob kateri ne boste mogli ostati pri miru, česar smo od fantov že vajeni, saj so v zadnjih nekaj letih ustvarili zanimive in nalezljive ritme.

Te so slikovito upodobili tudi v videih, kot sta S tabo al pa brez ter Unc Unc, ki so ga posneli s plesalkami Fantasy. Besedilo za Cirkus sta napisala Stojan Radič in Boštjan Nipič - Nipke, za glasbeni del pa sta poskrbela vse bolj priljubljeni producent Damjan Jovič in Viljem Pregelj!

»No, pa je končno zunaj:) Novi singel, kjer sem prispeval funky kitarco ter nekaj malega klaviatur ... Zala Deželak na vokalih, Viljem Pregelj za hude bas linije in harmonije ter Damjan Jovič – produkcija na polno!« je na svojem facebooku objavil producent Jovič, ki je poskrbel tudi za zadnji singel mlade pevke Demetre Malalan Staram se s tabo.