Zanimivosti

Slovenska misica kršila pogodbo in lagala, zato je brez krone ostala

A.M.
19. 11. 2013, 12.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije se je na podlagi dogodkov v zvezi z izbrano Miss Universe Slovenije 2013, Nino Đurđević, in v dogovoru z njo, odločil, da se naziv Miss Universe Slovenije 2013 prenese na prvo spremljevalko Saro Savnik.

Vladimir Kraljević, lastnik licence Miss Universe Slovenije je povedal: »Nini se za dozdajšnjo promocijo zahvaljujemo. Zelo mi je žal, da je prišlo do nesoglasij in da se je zgodba končala kot se je. Želim ji veliko uspeha v življenju.«

Nekdanja Miss Universe Slovenije Nina Đurđević je v dogovoru z lastnikom licence Miss Universe Slovenije, g. Vladimirjem Kraljevićem, prostovoljno predala naslov, lento in krono in se umika iz javnega življenja. »Dobrovoljno predajam krono Sari Savnik in bom tudi brez naziva dokazala da študiram v Berlinu,« slovenski javnosti sporoča nekdanja Miss Universe Slovenije 2013, Nina Đurđević.

»Dogovor o odstopu je nastal zaradi kršenja določil pogodbe, ki jih je Đurđevićeva imela kot Miss Universe Slovenije 2013 in ker ni izvrševala svojih obveznosti in dolžnosti, kot Miss Universe Slovenje 2013,« je povedal lastnik licence Vladimir Kraljević.

Včeraj je bila v Ljubljani podpisana pogodba z novo Miss Universe Slovenije 2013 Saro Savnik, ki je prevzela vse pravice ter obveznosti in dolžnosti Miss Universe Slovenije 2013. Hkrati je prejela nagrado v višini 20.000 eurov za celotno 4. letno šolnino na prestižni fakulteti ZŠEM.

»S ponosom sprejemam naziv Miss Universe Slovenije 2013 in obljubljam, da bom v celoti izpolnjevala vse svoje obveznosti in dolžnosti kot Miss Universe Slovenije 2013 in se hkrati zahvaljujem Organizacijskemu odboru Miss Universe Slovenije za izkazano zaupanje in podporo in se že veselim našega nadaljnjega sodelovanja in dela, ki me čaka v prihodnosti.«

Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije se zahvaljuje vsem medijem za izkazano pozornost. Zaradi vestnega in strokovnega dela slovenskih novinarjev je Organizacijski odbor MUS imel lažje delo pri odločitvi, ki jo je sprejel. Za dobro sodelovanje in medijsko podporo se zahvaljujemo tudi za v bodoče.

Samo Mervar