Zanimivosti

Domači 'pornič' Pike Nogavičke na spletu

R.T.
28. 10. 2013, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Prišel je dan, ki se ga je igralka bala. 39-letne Tami Erin se mnogi najbolj spomnijo po vlogi Pike nogavičke, ki jo je zaigrala še kot majhna punčka. Nedavno pa je javnost izvedela, da ima Tami sedaj raje filme za odrasle.

Posnela se je namreč med seksom z neznanim moškim. Že vse od nastanka posnetka (zanj je javnost izvedela konec avgusta 2013) se je igralka bala, da se bo vse skupaj znašlo na spletu. Sedaj pa se je to zares zgodilo. Njen posnetek se je nekako znašel na trgu, kjer so se hitro našli ljudje, ki so bili zanj pripravljeni mastno plačati. Tudi za ogled celotnega posnetka bo seveda potrebno plačati.

Igralka, ki je leta 1988 očarala svet v filmu Nove dogodivščine Pike Nogavičke se je tako spremenila v zvezdnico filmov za odrasle. Zaenkrat je sicer na spletu na voljo le kratek izsek iz filma, kmalu pa naj bi bil na voljo celoten posnetek. Ustvarjalci strani, kjer bo film na ogled pa se seveda nadejajo, da bodo zaradi slavne preteklosti Pike nogavičke z njenim domačim vročim posnetkom mastno zaslužili.