Zanimivosti

Muco je vrgla v smetnjak

Arhiv
24. 10. 2013, 16.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanjo pevko v cerkvenem zboru je varnostna kamera posnela, ko je v smetnjak na kolesih vrgla muco. Žensko so že vzeli v roke predstavniki britanske organizacije za zaščito živali RSPCA in na policijski postaji v Coventryju jo je inšpektor neusmiljeno zasliševal.

Ne zna razložiti, zakaj je to storila.

Nad dejanjem bančne uslužbenke so se kajpak zgrozili ljubitelji živali po vsem svetu. Da so jo sploh zasačili, kako je štiriletno muco Lolo zgrabila za vrat in jo vrgla v smetnjak, je golo naključje. Lolina lastnika Stephanie in Darryl Mann sta pred hišo namestila varnostno kamero, ker se je v njun parkirani avto večkrat nekdo zaletel, in hotela sta ugotoviti, kdo je to.

Na posnetku je videti, kako si Mary pridobi njeno zaupanje z božanjem, potem pa meni nič, tebi nič odpre smetnjak, jo vrže vanj in mirno odkoraka. Stephanie je posnetek objavila na facebooku in na njeno prošnjo so ji ljudje pomagali najti okrutno žensko. Mary se je sprva čudila, zakaj ljudje zaradi njenega dejanja zganjajo tak hrup, in dodala, da je to storila za šalo.

Ko pa so se napadi vrstili, med njimi so bile celo grožnje s smrtjo, je pač morala reči, da svoje dejanje globoko obžaluje. »Ne morem razložiti, zakaj sem to storila. To mi nikakor ni podobno. Vsekakor nisem hotela vznemiriti Lole in njenih lastnikov. Bil je trenutek slabe presoje, ki je povsem ušel iz rok.« Očitno si je dama najela dobro službo za stike z javnostjo, ki jo je naučila leporečiti. Lola je bila v smetnjaku 15 ur, preden sta Stephanie in Darryl zaslišala njeno mijavkanje. Bila je v groznem stanju, sedela je sredi lastnih iztrebkov. Mary je morala plačati 1400 evrov kazni.