Zanimivosti

''Zapustila nas je Špela Šipek''

PR/STA
19. 9. 2013, 08.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

... so dejali na POP TV. Dolgoletna urednica informativnega programa POP TV Špela Šipek zapušča to televizijo. Zakaj odhaja, še ni znano.

Mediaspeed
Zakaj odhaja, še ni znano.

V Pro Plusu pojasnjujejo, da bo Špelo Šipek na mestu urednice informativnega programa nadomestil Tomaž Perovič, ki je hkrati direktor informativnega programa pri Pro Plus. Sporočili so tudi, da je Šipkova ena tistih, ki je postavila in razvila informativni program 24ur. Vse od začetka dela v tej medijski hiši, zavzemala se je za visoko profesionalno in kakovostno novinarstvo, so zapisali, zato so hvaležni za ves njen trud, "prodoren pristop in izjemen doprinos h kakovosti dela in formata".

Šipkova pa je sporočila, da s POP TV odhaja zadovoljna, saj so z ekipo 24ur v 18 letih ustvarili veliko dobrih oddaj, zgodb in pustili pečat. "Hvaležna sem za priložnost in možnost, da sem od vsega začetka soustvarjala oddajo, na katero smo upravičeno ponosni," je spomnila. Kot je poudarila, je pri delu vedno sledila vrednotam kakovostnega, profesionalnega novinarstva in pri tem želi vztrajati tudi naprej.

Mediaspeed
Zamenjal jo bo Tomaž Perovič.