Zanimivosti

Nagradna igra - vroči bob za klepetave!

S.R.
18. 9. 2013, 10.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pogovori o dobri ponudbi so vedno živa debata. Ponudniki med seboj tekmujejo s cenami ter kopico opcij, ki jih velika večina kmalu po odločitvi za nakup preneha redno uporabljati. Razen morda peščice zanesenjakov.

Bob
Bob dviga temperaturo na trgu mobilne telefonije

Ostali pa smo zvesti telefonskim pogovorom in pošiljanju SMS sporočil. Ne glede na to, ali sodimo med tiste, ki prek mobilnega telefona najraje klepetamo dolgo v noč, ali pa med tiste, ki si raje izmenjujemo SMS sporočila, stvar nas druži ena stvar: v časih, ko je vsak prihranek dobrodošel, gledamo tudi na ceno drobnih razvad in želimo govoriti najceneje. In ravno nam je na kožo pisana ponudba bob.

Nizkocenovni ponudnik bob je prvi, ko gre za nizke cene. Že od svojega prihoda na slovenski trg pred skoraj dvema letoma uporabnikom ponuja najcenejše pakete mobilne telefonije.

Pravkar predstavljeni vroči bob pa je že na meji mogočega! 2.000 minut pogovorov in 2.000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja je preseden brez primere. Za uporabnike najcenejši paket, ki prenese vse zahteve za zgolj 11.9 evrov. Vroči bob je časovno omejena ponudba do 31. oktobra. Ravno dovolj dolgo časa, da razmislite koliko plačujete sedaj in koliko manj bi lahko plačevali, brez menjave številke.

 

Vroči bob nagradna igra

Odgovorite na nagradno vprašanje in si osvojite eno od treh nagrad. 1. Nagrada Nokia 113 z vključeno bob SIM kartico s prednaloženo vrednostjo za 100 minut pogovorov ali 100 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja, 2. in 3. nagrada bob SIM kartica s prednaloženo vrednostjo za 100 minut pogovorov ali 100 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja. Pravilne odgovore pošljite na naslov: Za Svet24 Papirniški trg 17, 1260 LJ-Polje.

Katera od spodnjih trditev NE drži za vroči bob?

a)     Vroči bob je najcenejša ponudba mobilne telefonije

b)    Ponudba za 11,9 evrov vključuje 2.000 minut pogovorov in 2.000 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja

c)     bob je ponudba brez vezave

d)    Vroči bob je posebna vrsta pekočega telefona 

 Pravilne odgovore pošljite na naslov: Za Svet24 Papirniški trg 17, 1260 LJ-Polje.

Bob
Prva nagrada je Nokia 113 z vključeno bob SIM kartico s prednaloženo vrednostjo za 100 minut pogovorov ali 100 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja.