Zanimivosti

»Ali bi seksali z mano?«

S.R.
11. 8. 2013, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Je bilo vprašanje, ki ga je mlado privlačno dekle postavljajo naključnim moškim na ulici. A brez skrbi, ni šlo za prostitutko ali kaj podobnega, temveč le za družbeni eksperiment.

YouTube
Dekle, znano kot Andrea, moške na ulici sprašuje, ali bi seksali z njo.

A privlačna mladenka, znana le kot Andrea ni dobila odgovorov, ki jih je pričakovala, saj jo je polovica moških brez premisleka zavrnila. Andrea je sicer glavna zvezda eksperimenta, imenovanega 'Asking Guys for Sex: A Social Experiment'. V okviru slednje je na ulici 14 naključnih moških vprašala, ali bi seksali z njo. Kot omenjeno, jo je polovica zavrnila, eden izmed tistih, ki so jo zavrnili pa je šel še korak dlje in celo poklical policijo, ki je Andrei zagrozila z zaporom. 

Tudi tisti, ki so sicer pristali na njeno ponudbo, so vidno sumničavi ali pa mislijo, da se šali. No, seveda pa so bili med 14-imi anketiranci tudi taki, ki so želeli, da bi bilo vse res. Eden izmed moških, ki ga Andrea le prepriča, da se ne šali, celo odide z njo. Nekaj njenih srečanj je tudi precej zabavnih. Eden izmed moških mora tako prekiniti telefonski klic z mamo, dva druga moška pa se po ulici sprehajata z dekleti.

Izkupiček? Andrea prejme sedem zavrnitev, sedem moških pa sprejme njeno ponudbo. Zanimivo pa je, da so bili vsi, tudi moški, ki so po cesti hodili s partnerkami po zanimivi ponudbi precej dobre volje. Vsekakor pa je imela Andrea precej lažjo in bolj prijetno nalogo kot fant, ki je imel isto nalogo pri ženskah, saj so ga med drugim polili tudi s pijačo. Video posnetek Andree, ki ''prosi za seks'' in posnetka, v katerem isto počne fant, si lahko ogledate spodaj.

YouTube
Fant, ki za seks sprašuje ženske, jo odnese precej slabše kot Andrea.