Zanimivosti

Učenci našli gole fotografije svoje učiteljice

T.P.
20. 6. 2013, 12.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Učenci so se poskušali dokopati do vprašanj za test, zato so vdrli v računalnik učiteljičinega fanta. A tisto, kar jih je čakalo notri, je bilo precej bolj razburljivo od testov.

Twitter

Učenci šole v Rostovu na jugu Rusije so vdrli v računalnik profesorice zgodovine Natalije Molokove (34 let), da bi prišli do vprašanj za test, povsem nepričakovano pa so odkrili učiteljičine razgaljene fotografije. V hipu so pozabili na vprašanja in se osredotočili na nepričakovani plen, ki so ga seveda delili s sošolci. Ko je učiteljica izvedela, kaj se je zgodilo, jo je postalo tako sram, da se ni mogla več pokazati pred 15-letnimi učenci. Od neprijetnega dogodka še ni prestopila praga šole, tamkajšnje oblasti pa so že začele preiskavo, s katero ugotavljajo, kdo je ukradel fotografije.

Kako so prišli do računalnika?

Učiteljičin fant je za nekaj minut pustil namizni računalnik v učilnici. Učenci so mislili, da računalnik pripada učiteljici, zato so začeli brskati po njem in iskati vprašanja za test. A kar so našli, jih je razveselilo bolj kot vsi testi skupaj.