Zanimivosti

Uradno! Nezemljani so med nami

J. P.
20. 6. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Končno so tudi uradno priznali: Nezemljani prebivajo med nami! Vendar pa naj bi nam to prikrivala tako imenovana senčna vlada, ki jo sestavljajo bančniški in naftni karteli.

Ufoseight

Tako je bila izražena zahteva po javni obravnavi nezemeljskih civilizacij. Paul Hellyer, ki je kot minister za obrambo deloval od leta 1963 do 1967, je javno dejal: »NLP-ji so resnični kot letala, ki letajo nad nami.«

Zemljo naj bi tisoče let obiskovale vsaj štiri vrste Nezemljanov. Pri tem obstaja sum, da najverjetneje nimajo enakih namenov, zato jih ne gre metati v isti koš. Sedaj pa pretresljivi del: v tem trenutku naj bi Nezemljani živeli z nami na Zemlji.

Hellyer naj bi govoril s Charlesom Hallom, nekdanjim letalcem. Ta naj bi mu poročal o dogajanju v Indiana Springsu v Nevadi, kjer naj bi prebivali 'tall whites' (ang. veliki beli) – vrsta Nezemljanov, ki sodeluje z ZDA. Hellyer opozarja, da živimo v vesolju, v katerem brsti življenje, tudi v obliki bolj razvitih civilizacij, vendar smo v temi zaradi interesov vladajočih elit, kakršne so bančniška, naftni karteli in razne agencije, torej nekakšna globalna senčna vlada. Zato kliče po premiku v glavah, da bomo z vesoljskimi sosedi lahko živeli v sožitju. Pri tem izpostavlja zlato pravilo, kot pravi, postati duhovna bitja. Nadalje opozarja na orožje, ki ga razvija ameriška vlada in bi lahko uporabljeno proti obiskovalcem iz vesolja, kar bi pomenilo medgalaktično vojno, ki bi se začela brez opozorila.

»Še je čas, da odprto spregovorimo o obiskih etičnih nezemeljskih civilizacij,« je dejal predstavnik ene izmed nevladnih organizacij.

Kanadsko vlado zato pozivajo, naj naslovi problematiko uporabe orožja zoper nezemeljske družbe. Za slednje uporabljajo izraz 'ET', kar pomeni etične, napredne nezemeljske civilizacije, ki naj bi obiskovale Zemljo. Hellyer je v predavanju na univerzi v Torontu, 25. septembra 2005, razkril, da je bila skrivnostnost v zvezi z Roswellom nekaj izrednega celo nad strogo zaupnim. Tako naj bi bil večji del ameriških uradnikov in politikov popolnoma v temi. Busheva administracija naj bi dala zeleno luč gradnji vojaške baze na Luni, ki bi pomenila boljšo izhodiščno točko. Zato poziva, naj se dvigne tančico skrivnostnosti in se končno odkrito spregovori o, kot pravi, najpomembnejši tematiki, ki nas zadeva danes. Kanada premore dolgo zgodovino nasprotovanja namestitvi orožja v vesolju – leta 1967 so Združeni narodi sprejeli prepoved uporabe orožja za množično uničenje v vesolju, sedaj pa pozivajo, da bi prepoved veljala za vsakršno orožje. Vendar Hellyer ni razkril vsega, kar ve – po njegovih besedah naj bi obstajali dve resnici, ki pa še nista za v javnost. 

Ufoseight