Zanimivosti

Plastična spaka

M.V.
20. 6. 2013, 10.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jackie Stallone, 91-letna mama filmskega igralca Sylvestra Stallona, še sama ne ve, kolikokrat je šla pod nož lepotnega kirurga.

Zajem zaslonske slike

Sylvester Stallone obožuje mamo, 91-letna Jackie pa poleg sina obožuje tudi plastične operacije. Gospa v letih je priznala, da se ji niti sanja ne več, kolikokrat je že obiskala lepotne kirurge, a večino obiskov obžaluje. »Grda sem kot buldog,« pravi astrologinja in dodaja, da je njen obraz videti, kot da bi preživela osem rund v dvoboju z Rockyjem. »Jackie ima v ustnicah verjetno več različnih snovi, saj so šokantno velike – kot dve klobasici,« je zgroženo povedal plastični kirurg Anthony Younz, ko je 91-letnico opazil na premieri filma v Los Angelesu.

Gospa, ki se ukvarja z astrologijo, se zaveda le, da je zaradi operacij grda kot buldog, kot pravi sama.

Jackie je priznala, da je odvisna od plastičnih operacij, v marcu pa je preživela močan srčni napad, ki je od nje zahteval, da malce umiri svoj življenjski slog. Ob pogledu na mamo in sina je težko spregledati, da Jackie ni edina v družini, ki ima težave z lepotnimi popravki. S sinom Sylvestrom sta si namreč iz leta v leto bolj podobna.