Zanimivosti

Kateri slovenski pevki so podtaknili mamilo?

A.M.
17. 6. 2013, 09.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Da se lahko v klubih zgodi marsikaj, se govori že dlje časa. O pereči problematiki je skozi glasbo spregovorila tudi Brigita Šuler.

Mediaspeed

Z zgodbo, ki prikazuje, kako lahko naivna dekleta hitro postanejo žrtve kriminalcev ali posameznikov, ki se želijo samo pozabavati, je režiser videospota želel opozoriti na sicer redek, vendar vseeno verjeten pojav tovrstnega dogajanja v Sloveniji. Brigita Šuler in DJ Marnix kot popolna nasprotnika drog na začetku nad scenarijem nista bila najbolj navdušena, vendar ju je dejstvo, da je o problematiki bolje spregovoriti in s tem delovati preventivno, prepričalo, da vseeno posnameta videospot po tem scenariju. 

In o čem govori zgodba? V klubu Extreme v Kranju je DJ Marnix stresel Brigiti Šuler v pijačo mamilo, ki jo je do konca nastopa popolnoma omamilo. Nezavestna je obležala, vendar le v zgodbi iz 'najnovejšega glasbenega izdelka'. DJ Marnix je namreč za priredbo legendarne pesmi Najlepše pesmi povabil Brigito Šuler, s tem pa je skladba dobila novo, moderno preobleko.