Zanimivosti

Srbijo pretresa srhljivo sporočilo!

T.P.
16. 6. 2013, 21.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V noči s torka na sredo so pri Pančevu opazili veliko sled, ki po mnenju vaščanov prinaša sporočilo, da se pripravlja nekaj velikega.

Youtube
Le čigavo je sporočilo na tem srbskem polju?

Na pšeničnem polju v srbski vasi Uzdin (občina Kovačica) so sredi tega tedna opazili fenomen – ogromen napis XXL, ki si ga tamkajšnji prebivalci ne znajo razložiti, saj nihče od njih ni počel nič takega, kar bi lahko povzročilo tak neobičajen pojav. Bila je sicer ena nevihta, a ni bila tako močna, da bi lahko na pokrajini kar koli spremenila.  Vasica Uzdin je oddaljena 60 kilometrov od centra Beograda in 40 kilometrov od Pančeva. Polje, na katerem je nastal 'XXL' fenomen, je v lasti domorodca Vuka Maksimovića, ki trdi, da se na tem delu večkrat pojavljajo čudne reči, vendar pa tako ogromne in fascinantne zadeve, kot je tokratni nepojasnljiv napis XXL, na njegovi njivi še ni bilo.

Zaradi neobičajnega dogodka se je na posestvu družine Maksimović zbralo veliko število sovaščanov, ki so s skupnimi močmi skušali pojasniti ta neverjeten pojav. Žal tudi po pozornem ogledu niso našli pametne razlage za neverjetne sledi na njivi, prepričani pa so, da so jim neznani obiskovalci želeli nekaj sporočiti. Upajo, da 'XXL' napis prinaša sporočilo o tem, da se obeta nekaj res velikega, a pozitivnega.