Svet

Jacksonova hčerka žrtev Iluminatov?

J. P.
16. 6. 2013, 21.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Paris Jackson, hčerka kralja popa Michaela Jacksona, se je na naslovnice svetovnih medijev nesrečno zavihtela po k sreči neuspešnem poskusu samomora.

Reuters
Paris Hilton

Pa je res šlo za resničen poskus ali so bili na delu ljudje, ki naj bi po besedah nekaterih učinkovito utišali njenega očeta?

Vsekakor je zanimivo, da je pred incidentom Paris na svojem Twitter profilu objavila več nenavadnih, skoraj skrb vzbujajočih in dvoumnih sporočil, v katerih je pisala o skrivnih združbah in kako je odkrila, kdo v resnici so.

Tako je napisala, da skrivne družbe niso skrivne, če veš, kaj iskati, in da je potrebovala kar nekaj časa, preden je pred tremi leti odkrila, kdo so 'oni'.

Petnajstletnica je prek Istagrama delila tudi zbirko risb z okultno vsebino, katero je pospremila s sporočilom na Twitterju, v katerem je svojim 'sledilcem' (samo na Twitterju jih ima več kot milijon tristo tisoč) sporočila, da naj jih ne skrbi in da je v kremplje niso dobili 'oni', ampak da poskuša svetu odpreti oči, da bo ta zmogel prepoznati resnico.

Reuters

Reuters

Reuters

Tem objavam je sledil poskus samomora in tako je končala v bolnišnici, v kateri je preminil njen oče, Michael Jackson. Tam naj bi svoji rekla, da noče umreti.

Bi to izustil nekdo, ki je ravno poskušal končati življenje? Morda jo je to streznilo do te mere, vsekakor pa je to mogoče razumeti kot nekaj pomenljivega. Tudi ne gre ovreči zelo verjetne možnosti, da je šlo le za klic na pomoč, sploh ob okolju, v kakršnem je odraščala, in prezgodnje smrti očeta.

V bolnišnici naj bi svoji družini dejala, da noče umreti.

Hkrati pa teoretiki zarot opozarjajo na dejstvo, da je njen oče celotno življenje poskušal z glasbo prebuditi ljudi in da naj bi zaradi tega končal, kot je.

Zato naj bi ne bilo nič čudnega, da poskuša Paris najti odgovore, in če jih je res tudi odkrila ter poskušala množice opozoriti na skrito roko, ki iz ozadja vleče niti, ni tako težko verjetno, da je s tem dekle ogrozilo sebe, ker da dreza v gadje gnezdo iluminatov.