Slovenija

Nastop skupine Kaos ni ogrožen

Sonja Javornik
16. 6. 2013, 21.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dnevi smo pisali, da je pred leti Jernej Šerjak, vodja in koreograf plesne skupine Kaos, med tekmovanjem skupine Jay Dance Studio doživel več pretresov in da nekatere skrbi, da se zaradi stresa ne bi spet zgrudil tik pred finalom Talentov.

Mediaspeed
Kaos so torej pripravljeni na nastop v nedeljo, ki bo, kot nam je zaupala Monika, nekaj posebnega.

Vmes pa smo se dokopali do novih informacij!

Ker so se številni oboževalci skupine Kaos spraševali, kako Jernej preživlja trenutke pred finalom letošnjega SIT in ali bo skupina nastopila na finalnem odru, smo Jerneja poklicali. Ker njegovega odgovora ni bilo, smo poskusili pri njegovem dekletu, saj smo iz zanesljivih virov izvedeli, da je Monika Jurgec njegova desna roka, hkrati pa organizator plesne skupine.

Privošči si le nekaj ur spanja na dan.

Monika nam je povedala, da je Jernej pod hudim pritiskom, a je kljub temu trenutno z njim vse dobro. »Jernej stremi k perfekcionizmu, ničesar ne prepusti naključju, sploh ko gre za tako pomembno tekmovanje. Takrat poskuša izpolniti pričakovanja drugih in ne nazadnje svoja. To terja celega človeka, zato je potrebnega še več odrekanja in iskanja novih prijemov,« nam je zaupala Monika, ki pravi, da je skupina odlično pripravljena na finalno tekmovanje in da je sedaj vse v rokah gledalcev, ki bodo določili, kdo bo zmagovalec šova.

Privošči si le nekaj ur spanja na dan. »Jernej je s svojo ekipo zadnji mesec vadil dobesedno vsak dan. Nastop na finalnem odru SIT bodo odplesali po najboljših močeh in prepričana sem, da bodo presenetili, navdušili in močno upam, da tudi zmagali. Jaz ne dvomim o njih, a glasovanje je nepredvidljivo,« je povedala Monika in opravičila Jerneja. »V zadnjem času smo kar nekajkrat slišali, da se ljudje sprašujejo, če bo Jernej zdržal napore. Naj povem, da jih je do sedaj vedno in da ni popolnoma nič narobe. Prebolel je angino, veliko je bilo dela s plesno šolo in nastopi, ki se kar vrstijo, odkar je Kaos nastopil v oddaji SIT. Ker imamo veliko dela, je Jerneja težko ujeti, saj je razpet med vajami, pripravami in nekaj ur spanja na dan, ki si jih privošči,« smo izvedeli iz prve roke.

Mediaspeed
Z Jernejem naj bi bilo vse v redu.