Zanimivosti

Oriana in vsi njeni moški

Mojca Vakselj, Rado Petrovič
24. 5. 2013, 13.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Voditeljica Oriana Girotto je letos praznovala 40-letnico, obletnico, ob kateri marsikatero žensko spreleti srh, simpatična Oriana pa je staranje sprejela z obema rokama.

Mediaspeed
Oriana in Boris sta zelo dobra prijatelja

Sveže zaljubljena in srečna v družbi najpomembnejših moških v svojem življenju – partnerja Matica, nekdanjega moža Borisa in sina Aleksa – nam je zaupala, kako se odziva na vprašanja o svojih mlajših partnerjih, kakšen je danes njen odnos s Cavazzo in kako ponosna je na sina Aleksa.

»Pred nekaj leti sem si postavila vprašanje, kaj bom? Bom žena, ki zaradi družine ali otrok ostane z moškim, ki ni več zame in me spolno ne privlači več? Ali se bom ukvarjala z družino, bom dobra mama, ampak nadaljevala življenje z novimi partnerji. A ne tako, kot pri dvajsetih, ko večina žensk išče moža, dobro seme …« nam je zaupala Oriana. Razložila nam je, da si enostavno želiš biti z določeno osebo, ki se te dotakne, ne glede na to, ali je mlajša ali starejša. »Nismo 40-letnice tiste, ki iščemo in imamo kolekcijo svojih 30-letnikov, kot pišejo nekateri.

Enostavno dosežemo tudi srca zanimivih moških,« je še dodala.

Voditeljici gre malce na živce, da mediji kar naprej poročajo o njenih mlajših partnerjih, saj pravi, da je svobodna ženska ter ne razume, zakaj so vsi zgroženi, če včasih menjava partnerje.

Sinu Aleksu se zdi simpatična

Čeprav je po ločitvi od igralca Borisa Cavazze zamenjala nekaj partnerjev, z nekdanjim možem ostajata dobra prijatelja in ne predstavlja si, da bi bilo kako drugače. »Če se odločiš, da se boš z nekom poročil, pomeni, da je to oseba, ki jo spoštuješ. Nisi se le za trenutek zaljubil. Se pravi, da tudi ko se poti razidejo, seveda spoštovanje ostane,« je prepričana voditeljica in dodala, da je morala po ločitvi še rasti, se motiti in delati napake. Tudo on je, ko sva končala naše družinsko življenje, začel več režirati, več igrati, shujšal je dvajset kilogramov, postal je veliko bolj mladosten, kot je bil. Našel si je druge partnerice. Zdaj imava koncept družine, ki je res pravi. Nismo skupaj, ker moramo biti, ampak ker nam je prijetno in se imamo skupaj lepo,« nam je zaupala. Povezuje ju tudi sad njune ljubezni, sin Aleks, ki najbolj uživa, ko se zabava s starši. »Jaz kot mama sem mu simpatična, in to se mi zdi odlično. Rad se pogovarja. Včasih mi reče, pridi, greva nekaj spit in se pogovorit. To so trenutki, ko mi vse pove, sprašuje me za mnenje. Je vesel in komunikativen. Redkokateri moški danes so takšni,« je za konec še dodala Oriana.