Zanimivosti

Obetajo se novi Možje v črnem

STA/ M.V.
7. 5. 2013, 08.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V Sonyjevih studiih pripravljajo novi film o Možeh v črnem, za katerega naj bi scenarij napisal Oren Uziel, ki pripravlja tudi scenarij za nadaljevanje filma 21 Jump Street: Mladeniča v modrem. Nadaljevanje uspešne franšize o agentih, ki svet ščitijo pred zunajzemeljskimi nevarnostmi, je sicer še v zgodnji fazi razvoja, poroča Hollywood Reporter.

Wikipedia

V kolikšni meri glavni zvezdnik franšize, Will Smith ali agent J, zaenkrat sodeluje pri nastajanju filma, še ni znano, jasno pa je, da želijo ustvarjalci ujeti val po uspešnem tretjem delu franšize, ki je zaslužil 624 milijonov ameriških dolarjev (476 milijonov evrov).

Uziel se bo pisanja četrtega dela Mož v črnem lotil, ko spiše scenarij za nadaljevanje filma 21 Jump Street o dveh policajih, ki se podata na skrivno nalogo v srednjo šolo. Nadaljevanje naj bi bilo umeščeno na fakulteto, Sony pa je datum izida napovedal za 6. junij leta 2014.

Tudi v nadaljevanju bosta vlogi mladih policajev zaigrala Jonah Hill in Channing Tatum, režijo bosta prevzela Phil Lord in Chris Miller, še poroča filmska revija.