Zanimivosti

Damjanovič že prodaja hišo

M.V.
16. 4. 2013, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Prejšnji teden je slovensko javnost šokirala novica, da se sivolasi žirant oddaje Slovenija ima talent Damjan Damjanovič ločuje od operne pevke Sabine Cvilak.

Mediaspeed, nepremicnine.net

Zakonca sta o odločitvi očitno globoko prepričana, saj na spletu že prodajata hišo. Zanjo želita iztržiti več kot 300 tisoč evrov! Direktor ljubljanske filharmonije in eden od treh žirantov oddaje Slovenija ima talent preživlja težke čase. Po dolgih letih ljubezni z nekoliko mlajšo operno pevko Sabino Cvilak se njun zakon kljub skupni strasti – glasbi ni obnesel. Ločitev je očitno dokončna, saj je par na spletu že objavil prodajo družinske hiše v okolici Domžal. Za 180 kvadratnih metrov veliko nepremičnino želita Damjan in Sabina iztržiti 300 tisoč evrov.

Ločitev, ki je šokirala

Damjanovič je prej v medijih vedno opeval predanost svoji svetlolasi boljši polovici, zato sta z odločitvijo, da gresta naprej vsak po svoji poti, večino šokirala. Glasbenik nam je ločitev sicer potrdil, več pa ni želel komentirati. Nekateri zlobni jeziki so namigovali, da naj bi ločitvi botrovala Sabinina nezvestoba, v starejšega Damjanoviča pa naj bi se zaljubila predvsem zato, ker ji je pomagal pri karieri.

Mediaspeed, nepremicnine.net