Zanimivosti

Posebna razvajanja ob dnevu žena

Benjam Kračun
4. 3. 2013, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko klasična navada in klasična doživetja postanejo preveč in se jih naveličamo. Ljudje smo bitja, ki imamo radi spremembe in velko novega. Hitro postanemo siti vsega kar ponuja trg.

Ob posebnem prazniku - kot je dan žena - je prav, da ženske ob tej priložnosti razvajamo. Za vas sem pripravil nekaj netipičnih predlogov za darilo, ki so še vedno simpatična, a drugačna. Ko klasiko kot so vrtnica, nakit, steklenica vina, medvedek, šopek treh vrtnic, penino, kosilo in še kaj več miselno prehitijo posebna darila.

Izvirnost, domiselnost in srčna želja po nečem drugačnem naj bodo vodilo za izbiro letošnjega darila ob dnevu žena. Vsi imamo radi presenečenja, naj bodo ta izbrana in posebna. Pot do njih ni enostavna, a je vredna truda!

Obisk peninske kleti in degustacija s prijatelji v eni izmed vinskih kleti po Sloveniji, ročno izdelan unikatni nakit, ki je za oba – za njo in njega in bo spomin za oba. Tu je romanična večerja za dva, ko natakar preseneti vašo damo s šopkom, ki ste ga že predhodno dostavili v lokal. Ko jo peljete na masažo za dva in ji ob koncu podarite še eno masažo, kamor lahko po izbiri povabi še prijateljico in imajo skupaj en super ženski večer … in še in še bi lahko našteval.