Zanimivosti

Smo v letu kače in veste kaj to pomeni

R.T.
27. 1. 2013, 08.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kitjaski horoskop zaokroži na vsakih dvanajst let, vsako leto pa je posvečeno določeni živali. In leto 2013 je leto kače.

Kitajski lunin koledar bazira na več tisočletni zgodovini Kitajske astrologije in karakterne dispozicije posameznika, so odvisne od leta v katerem se je rodil.

Osebe, ki so se rodile v letu 2013 ali pred tem, recimo leta 1977, 1989, 2001  (se pravi v letu kače), naj bi bili modri, enigmatični, veliko premišljujejo in imajo radi nenavadne ideje. So samozavestni in verjamejo vase ter v lastne ideje. A tudi tisti, ki niso rojeni v letu kače lahko izkoristijo priložnosti, ki naj bi jih leto 2013 ponujalo – vsaj glede na kitajski horoskop.

V tem letu naj bi bilo pomembno, da pridobimo nove prijatelje, da smo socialni in da obnovimo pozabljena prijateljstva. To bo povečalo našo srečo, uspešnost in nadgradilo možnosti za poslovne uspehe. Mnogi bodo sicer takoj dodali, da to velja za prav vsako leto, a leto 2013 naj bi bilo za tovrstne podvige še posebej ugodno.

Leto 2013 naj bi bilo odlično za romantične podvige, saj naj bi bilo leto kače ugodno za iskanje idealnega partnerja in partnerke.

Prav tako naj bi bilo leto kače odlično za poslovne priložnosti, tako da moramo imeti odprte oči in prisluhniti dobrim poslovnim idejam.

Tudi če ne verjamemo v horoskope, je vseeno dobro vedeti, da naj bi bilo leto 2013 srečno in da za nami stoji celotno vesolje. Morda pa takšen podatek na nas vpliva podzavestno.