Zadovoljen

Zmagovalca resničnostnega hujšanja ne bodo rezali

R.T.
1. 2. 2018, 12.23
Posodobljeno: 1. 2. 2018, 12.28
Deli članek:

Zmagovalec šova The Biggest loser Slovenija Bojan Papež je za zmago v šovu prejel tudi darilni bon za kirurško preoblikovanje telesa.

Planet TV
Bojan Papež

Krešimir Božikov je Bojanu Papežu razložil, da poseg ne bo potreben.

Bojan je odšel na informativni pregled k dr. Krešimirju Božikovu, specialistu plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelju Klinike Božikov.

»Po tako drastičnem hujšanju kot je bilo to pri Bojanu, ki je v kratkem času izgubil več kot 74 kilogramov, ponavadi ljudem ostane odvečna koža, ki se ne skrči. To s posegom odstranimo, ob tem pa z liposukcijo posesamo morebitno maščevje, če je še ostalo. Bojan pa ima zelo kvalitetno kožo, ki se je hkrati s hujšanjem tudi skrčila, prav tako je ostal praktično skoraj brez maščobe. Je eden redkih, ki ima tako srečo, saj poseg pri njem ne bo potreben,« je po pregledu povedal dr. Božikov.

Bojan je bil z novico, da mu ne bo treba pod nož, zelo zadovoljen. »Zelo sem vesel, da poseg ne bo potreben. Že razmišljam o tem, da darilni bon podarim komu, ki mu bo prišel prav,« je ob odhodu povedal Bojan in ob tem namignil, da ima za obdarovanca v mislih koga izmed preostalih finalistov šova.