KMETIJA: NOV ZAČETEK

Pijani kmet Matic razlagal, kako ga je naskočila!

K.A
12. 11. 2016, 17.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek so tekmovalci pred dvobojem Matjaža in Boža razglabljali tudi o skrbi za živali.

Planet TV

Matic je ob tem z Jasno delil zanimivo anekdoto, kako je bil naskočen. Jasna je tekmovalce vprašala, kako zdaj tekmovalci skrbijo za živali, potem ko sta jim jih mentorja pošteno napela. Adriana je povedala, da zdaj zgledno skrbijo za živali in ne dvomijo, da bi bila tudi mentorja na njih ponosna.

Jasna je tekmovalce nato vprašala, če mogoče problem predstavlja tudi to, da se nekateri tekmovalci živali na posestvu bojijo. Tine je priznal, da je nekaj tekmovalcev res takih, ki jim v družbi živali ni preveč udobno, da pa zato drugi opravijo tovrstna opravila. 

Nato se je oglasil še Matic, ki je vidno vinjen začel razlagati, da je sam okoli živali postal nekoliko bolj previden, potem ko naj bi ga krava Karla naskočila. Srečen je, da je ostal živ.

Jasna je takoj opazila, da je Matic nekoliko bolj sproščen in zgovoren kot ponavadi, zato ga je vprašala, če je slučajno pred areno kaj spil. Ta je zelo neprepričljivo zatrdil, da temu ni tako.
Več v priloženem posnetku.