Sandi jo je izkoristil?

FOTO: Razvpita Mirela spet samska

mv
17. 8. 2016, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Čeprav se je Mireli Lapanović po zmagi v šovu Big Brother življenje obrnilo na glavo in je neizmerno hvaležna, da si z nagrado, ki jo je prejela, lahko končno uresniči sanje, v ljubezni 40-letnica nima ravno sreče.

Facebook
Mirela se je zelo hitro razšla z novim izbrancem, saj naj bi se ta naokoli hvalil z njenimi oralnimi sposobnostmi.

Alexio Sandi o odnosu do Mirele: »Vedno sem kavalir, dokler je oseba do mene poštena.«

Le nekaj dni po tem, ko je Novomeščanka z javnostjo delila, da je zaljubljena v Alexia Sandija, pevca in nekdanjega tekmovalca šova Dvor, je bilo njune sreče konec. Sandi naj bi jo namreč le izkoristil in se naokoli celo hvalil o njenih oralnih sposobnostih, kar sicer on zanika. Menda se je poskušal z njo pogovoriti, a ona ni bila za to, zato jo je označil za nestabilno, saj naj bi se takoj, ko sta zaključila razmerje, zatekla v objem 20 let mlajšega Marka, v katerega se je zagledala že v hiši Velikega brata.

facebook
Mirela vztraja pri svojem prepričanju in pravi, da je morda naivna, a da le sledi svoji ženski intuiciji.

Naivna, a ne nestabilna

»Baje sem nestabilna. Pri 40-ih smatram, da se malo bolje poznam in zagotovo nisem nestabilna. Le ženska, ki verjame vase, posluša svoj notranji glas, se bori za boljši jutri svojih otrok in sebe, verjame vase in v svoje najbližje, ljubezen in dobro v ljudeh. Mogoče sem naivna, a nestabilna nikakor ne,« se je Mirela odzvala kar na svojem facebooku. In dodala, da je Marko v primerjavi z njim pravi kavalir, saj ji ni lagal in jo javno blatil. »Je edini, ki je po Big Brotherju moj pravi prijatelj in človek, ki ga neskončno spoštujem,« je še dejala. Očitno je že pozabila na to, da 20-letni Primorec po izselitvi iz hiše o njej ni ravno najlepše govoril.