Elektronska glasba

FOTO: Plesna noč pod radarjem v Ambasadi Gavioli

b.p.
16. 8. 2016, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V kultni Ambasadi Gavioli so na svoj račun prišli ljubitelji vrhunskega housa, ki so aplavdirali didžejem Rogerju Sanchezu, DJ Sneaku in Mike Valetu. Nejc Simšič, foto: Dejan Hren

dejan hren
Za popestritev na plesišču so poskrbele mične plesalke, ki so se predajale ritmom elektronske glasbe.

Svetovni zvezdnik elektronske glasbe Roger Sanchez je Izolo z uradno zabavo Undr the Radr umestil ob bok Miamiju, Ibizi, Amsterdamu in Londonu, s seboj je pripeljal ikoničnega DJ Sneaka, obisk pa izkoristil tudi za utrjevanje sodelovanja z našim Mikom Valetom, ki je standardni ogrevalec Rogerjevih nastopov v regiji, ob vročem sodelovanju That Sound pa sta tokrat napovedala drugi skupni singel Do it well, v katerega sta zapletla še trofejno pevko Kelli-Leigh.

Mike Vale, didžej Na domačem terenu je vedno super igrati in Ambasada je pravi prostor za to. Neponovljivo je bilo! 

Roger je bil glavni magnet zabave, a glasbeni sladokusci so vedeli, da se tokrat Ambasada zapušča šele, ko se odvrti zadnja plošča. Zaključek v glavni areni je pripadel pionirju drugega chicaškega vala, ki je v 33-letni karieri šele prvič obiskal Slovenijo, po kliku s poznavalsko publiko pa obljubil, da se še vrne k nam. Igrivo je bilo tudi v priveeju, kjer sta glasbo tokrat izbirala Gramophonedzie in Angel Anx ter z energičnim setom še enkrat več pokazala, da sta eden najboljših in najbolje uigranih DJ-tandemov v regiji. Ob koncu poletja pa se bo pri nas končno ustavil tudi berlinski tandem Pan-Pot, eno najbolj svežih imen svetovne klubske in festivalske prve lige.

dejan hren
Slavni didžej je pokazal neumorno energijo in vztrajal do jutra.