Hans Sigl

"Gorski zdravnik" uživa v zvezdništvu

b.p.
16. 8. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Svet pozna številne zvezdnike, ki so s svojimi kapricami in zvezdniškimi muhami tarče številnih govoric. Preverili smo, kako je s tovrstnimi zadevami pri slavnem gorskemu zdravniku Hansu Siglu.

arhiv svet24
Čeprav je Sigl velik zvezdnik, je zasebno zelo preprost človek, ki nima večjih zvezdniških muh.

Ni več skrivnost, da serija Gorski zdravnik tako v tujini kot pri nas ruši rekorde gledanosti, zaradi česar je tudi igralska zasedba izjemno priljubljena, saj je bila izstreljena med velike zvezde. In kot vsak zvezdnik imajo tudi avstrijski igralci svoje zvezdniške muhe, ki pa so daleč od tistih, kot jih poznamo od hollywoodskih div.

Za zvezdnika Hansa Sigla so uredili sprostitveno sobo, ki jo redno uporablja in je namenjena samo njemu.

Pod drobnogled smo vzeli kar zvezdo serije Gorski zdravnik, igralca Hansa Sigla, ki je Slovenkam v trenutku prirasel k srcu. Hans sicer velja za zelo preprostega moža, ki nikoli ne komplicira in živi zelo skromno življenje. Edino, kar so ustvarjalci serije morali storiti na njegovo željo, je, da so na stari kmetiji, kjer biva družina Gruber, za zvezdnika serije uredili sprostitveno sobo, ki jo Hans redno uporablja in je namenjena samo njemu.

pop tv
Sami nikoli ne zajtrkujejo na idilični terasi, kot to počne družina Gruber, saj naj bi bilo preveč nepraktično.

Med junijem in decembrom, ko poteka snemanje serije, igralci živijo v regiji ter tudi v zasebnem življenju uporabljajo lokacije snemanja. Hans zato snemalne dneve velikokrat konča na tamkajšnjem golfskem igrišču ali v trgovinicah. Hans je še priznal, da sami nikoli ne zajtrkujejo na idilični terasi, kot to počne družina Gruber, saj naj bi bilo preveč nepraktično. Na voljo pa mu mora biti ves čas sveže sadje ter veliko vode in čaja. »Hans je zelo v redu zvezdnik, ki ne komplicira, zato ga imajo vsi tako zelo radi,« je povedala ena od članic snemalne ekipe.