Šov je pri koncu

Nasmiha se mu zmaga, ostal je brez besed

R.T.
9. 6. 2016, 15.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovali že načrtujejo, kako bodo preživeli jutrišnji dan na svobodi.

Pro Plus
BB finalisti

Pred tekmovalci šova Big Brother je še zadnje dejanje: zvečer bo jasno, kdo bo odkorakal na svobodo z glavno nagrado 50.000 evrov. Tekmovalci kar ne verjamejo, da je šova že konec. Tekmovalci so še zadnjič že nagovorili gledalce oziroma glasovalce in zdaj se Klemen, Erik, Dragan, Mirela in Jasmin že ukvarjajo s tem, kaj bodo počeli jutri. Dragan je sicer v  spovednici izgubil dar govora, priznal je, da mu je upadla volja in da ne ve več, kaj naj jim reče. Klemen pravi, da bo šel v petek že delat, Mirela pa ne planira ničesar. "Želim v kino in v bazen z otroki," je dejala.

Mirela kot Urška

Klemen je sicer dejal, da v primeru, da bi Big Brother bivanje v hiši podaljšal, ne bi ostal, Mirela je razkrila, da bi šla po stopinjah Urške Čepin in bi si privoščila še nekaj lepotnih popravkov in napisala knjigo. 

Eriku in Jasminu je napovedala, da se bo še močno spremenila. "Ogromno transformacijo bom naredila, fantje, boste videli."

Erik jo je spraševal, zakaj bi se spremenila, ona pa, da ji je to všeč.

Bigbrother.24ur.com
Trenutno najbolje kaže Draganu in Mireli.

Na družabnih omrežjih oboževalci strastno zbirajo podpora za svojega favorita in nadaljujejo s prepiri, kdo si in kdo ne zasluži zmage. 

Na spletni strani Big Brother Slovenija, kjer objavljajo lestvico priljubljenosti, pa najbolje kaže tistemu, ki ima najmanj besed: Draganu. Ki ga sicer sostanovalci še zdaleč ne vidijo kot zmagovalca, saj so ga na stavnih lističih največkrat uvrstili na zadnje mesto. Sledi mu Mirela, Erik, Klemen in Jasmin. Vprašanje pa je, ali bo tudi konec dneva s 50 tisočaki domov odšel Dragan.