Athina pred ločitvijo

Prekletstvo družine Onassis se nadaljuje

mv
8. 6. 2016, 22.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Družina Onassis res velja za eno izmed bogatejših na svetu, a to ji prav nič ne koristi, saj življenja njenih članov kar naprej pretresajo tragedije, ki jih denar ne more rešiti.

zimbio
Athina in Dodo se po 11 letih zakona ločujeta.

zimbio
Edina dedinja imperija Onassis je že pri treh letih izgubila mamo.

Edina dedinja milijardnega imperija je 31-letna Athina, ki se po 11 letih zakona zdaj ločuje od svojega moža. Athino že od rojstva spremljajo tragedije, največja se ji je zgodila že pri treh letih, ko je zaradi srčnega napada umrla njena mama Christina. Kot edino dedinjo imperija grškega ladjarja Arija Onassisa so jo že od otroštva spremljali paparaci, zato je bila njena mladost vse kaj drugega kot običajna. Že kot najstnica se je zaljubila v brazilskega profesionalnega jahača Alvara de Miranda Neta, ki je znan kot Dodo.

profimedia
Dodo naj bi ženo varal s sestro kolega jahača.

Prepričana je bila, da je on ljubezen njenega življenja, a Doda so njeni varnostniki pred dnevi ujeli med seksom s sestro enega od jahačev. Prosil jih je, da to obdržijo zase, a so vseeno povedali Athini, ki je jezna spakirala kovčke in zapustila njun dom na Floridi. 

instagram
Se v Athininem življenju nadaljuje prekletstvo družine Onassis (na fotografiji v družbi Doda in Viviane, njegove hčerke iz prejšnjega razmerja)?

Denar jim ni prinesel sreče

Po poročanju tujih medijev naj bi bilo za Athino zakona konec, Brazilec pa je odločen, da se bo boril zanjo. Zanjo ali za njene milijone? To je zdaj vprašanje, ki se je porajalo že vse od začetka njunega razmerja, saj je bila Athina še mladoletna, ko se je zagledala v 12 let starejšega jahača, ki je bil znan kot veliki šarmer. Tudi njeno mamo je mož prevaral, ko je bila noseča z njo, in kot kaže, tudi Athina nima ravno sreče v ljubezni. Mnogi menijo, da gre v primeru družine Onassis za nekakšno prekletstvo. Athinin dedek, uspešen ladjar, je leta 1973 v nesreči helikopterja najprej izgubil 24-letnega sina Alexandra, 15 let pozneje pa še hči Christino, Athinino mamo.