Zabava

La Toye ni več

Mojca Vakselj
8. 6. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

La Toya, najbolj znana slovenska pornozvezda, je bila pred leti nenehno prisotna na slovenski medijski sceni, zdaj že dobro leto ni ne duha ne sluha o njej. Odkrili smo, da ne uporablja več tega imena, in zaupala nam je, zakaj.

facebook
La Toya danes spet uporablja svoje pravo ime, Lili Murati.

La Toya je bila kot najbolj izpostavljena slovenska pornesa deležna kar nekaj občudovanja, na drugi strani pa tudi negativne energije. »Imena La Toya ne uporabljam več, saj sem se namerno umaknila s scene, ker so bili mnogi ljubosumni name in na mojo kariero. Odločila sem se, da potrebujem odmor od vsega,« nam je zaupala nekdanja pornesa, ki zdaj uporablja ime Lili Murati. »To je moje pravo ime, zato sem se vrnila k njemu. Trenutno mi najbolj prija biti povsem normalna punca,« je priznala svetlolaska.

agencija kratermedia
Za nekaj časa se je umaknila s scene, saj je imela dovolj škodoželjnih ljudi.

Išče popolnega princa

Opazili smo, da je v zadnjem letu precej shujšala, kar je potrdila tudi sama. »Morala sem shujšati, ker debelost ne spada k mojemu poklicu. Žal. Delam namreč v nočnem klubu,« nam je zaupala starleta, ki očitno vseeno še ni povsem zapustila področja dela, s katerim je zaslovela pri nas. Čeprav je s svojo odločitvijo, da se za nekaj časa umakne s scene, zadovoljna, pa ji še vedno manjka nekaj do popolne sreče; partner, ki bi jo imel rad tako, kot je. »Trenutno sem samska, a sem prepričana, da bo tudi moj princ nekoč prišel,« je optimistična. Zaupala nam je tudi, kakšnega moškega išče. »Iščem popolnega moškega. Nič mu ne sme manjkati. Mora imeti karizmo, me razumeti in biti poslovnež. Seveda mora biti tudi srčkan,« je dodala za konec.