Bilo je nekoč

Joče, ker jo peče vest?

bp
8. 6. 2016, 21.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalka resničnostnega šova Bilo je nekoč Breda je še vedno pod vtisom nedavnega izbora elektorjev. Boli jo, ker s pošteno igro ne moreš priti daleč.

planet tv
Breda je priznala, da je tokrat taktizirala in hotela poskrbeti, da ne bo izigrana.

Planet TV
Priznala je, da ji je hudo, ker je igra taka, da samo s poštenostjo in trdim delom ne moreš zmagati.

Razmišljanja je konec. Vsak izmed finalistov je moral izbrati enega od povratnikov na posestvo za elektorja. Na mizi je bilo veliko različnih možnih scenarijev in zakulisnih iger, a so finalisti vendarle razkrili razloge za izbor svojega kandidata. Večina je povedala, da so izbrali osebo, ki ji lahko zaupajo in na katero se lahko popolnoma zanesejo, presenetila je le Breda, ki je priznala, da je tokrat taktizirala in hotela poskrbeti, da ne bo izigrana. Počuti se namreč ogroženo od svojih najtesnejših zaveznikov. Slutila naj bi, da se za njenim hrbtom nekaj dogaja in da jo utegne Gvido žrtvovati, da bi rešil Nikija. To je bil razlog, da je pozneje v nasprotju z dogovorom za svojo elektorico izbrala Tadejo, kar Gvidu vsekakor ne bo v pomoč.

planet tv
Bredi je hudo, ker je morala v bitki za 50 tisoč evrov taktizirati.

Vse skupaj pa je nanjo vplivalo tudi naslednje jutro, vsi so kmalu opazili, da je zelo slabe volje. Tina jo je o tem povprašala, a Breda ni želela povedati, kaj je razlog. Pozneje je dejala, da ji je hudo, ker je igra taka, da samo s poštenostjo in trdim delom ne moreš zmagati. Primorana je bila poskrbeti zase, saj je vse, kar si želi, le to, da pride v veliki finale.