Na svobodi

Simon po izhodu: Zmeden sem

R.T.
5. 6. 2016, 09.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V torek bodo gledalci poslali domov dva stanovalca.

Pro Plus
Simon in Alen sta si dobro krila hrbet v hiši.

Tekmovanje za 50.000 evrov je moral zapustiti Simon. Sam je dejal, da je vesel, da se vrača k ženi in otrokoma. Po odhodu iz hiše je Simon šel na pijačo v enega od ljubljanskih lokalov in se v kratkem videu tudi javil tistim, ki so glasovali zanj in ga podpirali. zahvalil se je za vso podporo in priznal, da je v teh trenutkih še zelo zmeden, hkrati pa tudi vesel, da je izven hiše. 

Če pa gre soditi po komentarjih, ki se pojavljajo na družabnih omrežjih, so bila za Simona očitno tudi usodna namigovanja o domnevnem nasilju. 

Ob Simonovem odhodu se je zdelo, da drugim sostanovalcem ni pretirano žal ob njegovem odhodu. Še Alen, ki je sicer "moral"kazati žalosten izraz ob odhodu prijatelja, z izjemo korakanja po hiši z obrazom skritim v dlaneh in nekaj globokih vzdihov večjih solz ni spustil po licih. Alen se je sicer v zadnjem času precej umaknil od Simona, ki mu je sicer lahko zelo hvaležen, da je sploh v finalu. Je pa je Alenova taktika, da je najprej držal Simona, nato se spoprijateljil z Jasminom, ki je v hiši precej močan,  nato pa si z umirjenim in razumevajočim vedenjem pridobil posledično tudi naklonjenost ostalih tekmovalcev, obrodila sadove. Nominiran ni bil in je zdaj tudi eden od finalistov. 

Začelo se je glasovanje, kdo bo hišo zapustil v torek. Odšla bosta dva, ki bosta imela najmanj glasov, gledalci pa lahko izbirajo med Alenom, Jasminom, Erikom, Klemnom, Mirelo, Draganom in Jadranko