Ima srečo

Možnost ima kupiti nedotakljivost!

B. P.
1. 6. 2016, 10.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Milan si je s pravilnim odgovorom na lajnarjevo vprašanje zagotovil možnost, da si kupi nedotakljivost. A zdaj je vprašanje le, ali mu bo sploh uspelo zbrati dovolj goldinarjev.

Planet TV

Vajenci so z nestrpnostjo pričakovali prihod lajnarja in se spraševali, ali bo tudi tokrat mogoče kupiti nedotakljivost in si tako predčasno zagotoviti pot v finalni teden na posestvu. Ko je lajnar zavrtel kolo sreče, se je to ustavilo na vprašaju, kar je pomenilo, da bodo vajenci odgovarjali na vprašanje in najhitrejši bo imel možnost nakupa nedotakljivosti. Najhitrejši je bil Milan, ki je na vprašanje tudi pravilno odgovoril. Takoj zatem pa je izvedel tudi, koliko goldinarjev ga bo nedotakljivost stala. Sto goldinarjev, kolikor je cena za nedotakljivost, Milan v svojem mošnjičku ni imel, zato je takoj stopil do Adisa in ga vprašal, ali mu posodi preostanek. Ali je Milanu uspelo zbrati dovolj goldinarjev, da si je lahko privoščil nedotakljivost, izveste v oddaji Bilo je nekoč.

Planet TV
Ali je Milanu uspelo zbrati dovolj goldinarjev, da si je lahko privoščil nedotakljivost?

ČE IZGUBI RAZSODNOST …

Se je pa Milan zapletel tudi z sotekmovalci, saj so mu zažgali stvari, ki jih je potreboval za gledališko igro; verjame, da gre za še eno provokacijo. Bredo opozoril, da se lahko, če se bodo takšne provokacije nadaljevale, zgodi, da bo popolnoma izgubil razsodnost in da jo utegne nekdo pošteno skupiti.

Planet TV
Milan v svojem mošnjičku ni imel dovolj goldinarjev, zato je takoj stopil do Adisa in ga vprašal, ali mu posodi preostanek.