BIVŠE LJUBEZNI

Žurerka Ana je bila provokatorjeva ljubezen

R.T.
13. 5. 2016, 17.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Dragan o svojem ljubezenskem življenju.

facebook
Nekdanja tekmovalka Big Brotherja Ana Hrovat in njen nekdanji sotekmovalec Tibor Baiee bosta sredi septembra prvič postala starša.

Dragan, ki sicer v hiši Big Brother med večino stanovalcev velja za dežurnega provokatorja, se je razgovoril o svojem nekdanjem dekletu. In to ni kar 'neko' dekle. Oboževalcem šova Big Brother je namreč zelo dobro poznano.

Gre za lanskoletno divjo žurerko iz hiše Ano Hrovat, ki je bila poleg zmagovalke Pije Filipčič ena bolj vidnih oseb. Ana, ki je brez dlake na jeziku priznala, da rada popiva in 'žura', kar je vestno počela tudi v hiši, je bila z Draganom, kot je sam zaupal sostanovalcem, skupaj štiri leta.

In kaj pravi Dragan na novo Anino vlogo? Po ljubezenskem trikotniku v lanskoletnem šovu Big Brother, ki se je med Tiborjem, Ano in Ano Mari odvijal pred očmi širne Slovenije, sta se kasneje našla Ana in Tibor Baie in že nestrpno pričakujeta naraščaj. Na družabnih omrežjih zdaj namesto fotografij z nočnih zabav objavljata fotografije nosečniškega trebuščka.  Tibor pa med drugim zdaj komentira letošnje dogajanje v hiši, pri čemer ga zlobni jeziki na družabnih omrežjih radi opomnijo, da zdaj sicer zelo rad sodi obnašanja tekmovalcev v hiši in pozablja, kaj vse je sam počel ter izjavljal pred kamerami.   

In Dragan? Povedal je, da je za Anino nosečnost vesel, saj da so se čustva med njimi že zdavnaj ohladila. Oh, kako je Slovenija majhna, kajne?