ŠOK ZA TEKMOVALCE

Vajenci odslej vsi proti vsem!

B. P.
9. 5. 2016, 11.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vajenci šova Bilo je nekoč so vstopili v novo obdobje, kjer bo moral vsak skrbeti le zase, a obenem paziti, da se pri tem ne zameri ostalim. In to je šokiralo čisto vsakega.

Promo

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV je postregel z novim preobratom, saj se je šov prevesil v obdobje, imenovano Spopad veličastnih, v katerega se bo podalo zadnjih deset vajencev.

planet tv
Lili je vajencem v forumu razložila nova pravila obdobja Spopad veličastnih.

To tudi pomeni, da so vajenci vstopili v zadnjo tretjino igre za 50 tisoč evrov. Od zdaj naprej skupin ne bo več in vsak od vajencev se bo moral boriti le zase. Tudi mojstrovo nalogo bo vsak delal zase. Najboljši po mnenju Velikega mojstra si bo prislužil nedotakljivost, izbral pa bo tudi prvega udeleženca turnirja. Prvi udeleženec turnirja bo nato izbral drugega. Vsi vajenci skupaj pa bodo v forumu izbrali tretjega, ki se bo moral boriti za obstanek na dvorcu. Lili pa je na koncu vajence posebej opozorila, da bodo imeli goldinarji vse večjo težo, zato bo treba z njimi skrbno ravnati. Ob obisku župana so vajenci določili tudi oskrbnika dvorca, ki bo nekako vodil tekmovalce, bo pa tudi delil prislužene goldinarje. Vajenci so soglasno za oskrbnico izbrali Tino, ki ji je župan tudi predal navodila za novo županovo nalogo.

Planet TV
Vajenci so soglasno za oskrbnico izbrali Tino, ki ji je župan tudi predal navodila za novo županovo nalogo.