Tv šov

Denis Gvidu speljal Emanuelo!

B. P.
3. 5. 2016, 12.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na dan prihaja vse več pikantnih podrobnosti o Emanueli in Gvidu. Gvido naj bi že naredil prvi korak, a mu je Denis prekrižal načrte. Zdaj pravi, da se je ne bi dotaknil več!

Planet TV
Gvido

Emanuela in Gvido sta ta teden nova pomočnika in bosta morala kar nekaj časa preživeti skupaj. Predvsem Gvido naj bi bil za Emanuelo precej zagret, dokler na posestvo ni stopil Denis Toplak in mu jo speljal.

planet tv
Romantično vzdušje med Emanuelo in Gvidom je zmotil Niki, ki je hitro dojel, koliko je ura.

Z Denisom je nato tudi skočila med rjuhe, kar pa Gvidu ni bilo najbolj pogodu. Prav to je bil najbrž vzrok za neprestane napetosti med Gvidom in Denisom. Emanuela in Gvido sta se v romantičnem vzdušju pozno v noč trudila z županovo nalogo. Nekoliko pozneje se jima je pridružil Niki, ki je kmalu opazil, da je nekaj zmotil. Zdelo se mu je, da sta Emanuela in Gvido v družbi drug drugega precej uživala, in je predvideval, da bi se, če ju ne bi zmotil, lahko med njima zgodilo marsikaj. Po dvorcu so se med drugim že razširile govorice, da so med Emanuelo in Gvidom pred prihodom Denisa na dvorec preskakovale iskrice, zgodil pa se je tudi poljub. Gvido je povedal, da je bil takrat pod vplivom alkohola in da to šteje kot ena večjih napak, ki jih je storil. Dodal je še, da vsekakor z Emanuelo ne bi imel nič, posebno potem ko je noč preživela z Denisom Toplakom.

Planet TV
Denis Toplak je kriv, da je Gvido opustil misel na Emanuelo, saj pravi, da ne bo z žensko, ki jo je »porival Toplak«!