Zabava

Patricija žalostna in razočarana

B.P.
30. 4. 2016, 16.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tokratni forum je spet ponudil nekaj nepričakovanih preobratov. Kljub temu pa je na koncu morala resničnostni šov Bilo je nekoč zapustiti Patricija.

Po napetem boju domov odhaja Patricija, ki je bila zaradi tega zelo žalostna in razočarana.

Pred forumom med vajenci vlada napetost, saj še ne vedo, kdo bo tretji udeleženec turnirja. Medtem pa Sara ustrahuje Bredo, da bo izbrana za tretjo udeleženko turnirja, napovedala pa ji je tudi že, da jo bo spravila domov. Sara pravi, da se Brede niti malo ne boji, in meni, da jo je na prejšnjih forumih spremljala samo sreča.

V odločilnem boju sta se tako merili pomočnici Sara in Patricija.

A tokratni forum se je začel po napovedih, saj sta Sara in Patricija držali besedo in v boj izzvali Mira. Ko je bil Miro že pripravljen za borbo, pa se je zgodil preobrat. Milan se je v tem tednu namreč vrnil na posestvo, in zato se je moral za svoj obstoj izkazati v forumu. Miro si je tako lahko oddahnil, saj je svoje mesto prepustil Milanu. V prvi igri je Milan takoj pokazal nekaj več spretnosti od deklet in si tako bivanje na posestvu podaljšal za vsaj še en teden. V odločilnem boju sta se tako merili pomočnici Sara in Patricija. V določenem času sta morali iz enega konca na drugega prenesti čim več soli. Borba je bila precej izenačena, a na koncu je tehtnica vendarle pokazala, da je več soli prenesla Sara, in tako poslala Patricijo domov.