Skrb za sina

Severinin bivši se boji za življenje sina

mv
30. 4. 2016, 12.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbski podjetnik Milan Popović, ki je vrsto let grel rjuhe hrvaške pevke Severine, z njo pa ima tudi štiriletnega sina Aleksandra, je menda v velikih skrbeh za svojega potomca. V medijih je namreč zasledil fotografijo, na kateri njegov sin sedi v avtomobilu brez otroškega sedeža.

Alo
Milana je sporna fotografija, na kateri njegov sin neprivezan sedi v avtomobilu pevca Dragana Kojića, močno razjezila.

Milan Popović: “Prosim vse pristojne institucije, da mi pomagajo zaščititi sina pred neodgovornim in ogrožajočim okoljem, v katerem odrašča.”

Malega Aleksandra so mediji ujeli brez varnostnega pasu na zadnjem sedežu avtomobila, ki ga je vozil oče Severininega soproga Igorja, 55-letni pevec Dragan Kojić - Keba. Deček ne le, da ni bil pripet, ampak prav tako ni sedel na otroškem sedežu, kot to zahteva zakonodaja. Srbski mediji trdijo, da sta se tako vozila naokoli, Kebo pa je zaradi tega policija že poklicala na zagovor.

Na to novice se je burno odzval Aleksandrov oče, 50-letni Milan Popović, ki je incident izkoristil za medijsko pomoč. »Prosim vse pristojne institucije, da mi pomagajo zaščititi sina pred neodgovornim in ogrožajočim okoljem, v katerem odrašča,« je podjetnik izjavil javno. Milijonar je že najel odvetnika, da bi dokazal svoje trditve, in upa, da mu bo to pomagalo pri boju za skrbništvo.

Šel bo do konca

Srbski podjetnik in pevka se za sinovo skrbništvo na sodiščih borita že vse od leta 2013.

Fotografija je nastala na večer Severininega rojstnega dneva, ko je pevka skupaj z družino in prijatelji praznovala v eni od beograjskih restavracij. Zabavo je več tednov pripravljal njen mož Igor, malce po polnoči pa je mali Aleksander slavje zapustil z Igorjevim očetom, ki ga ves čas kliče dedek. Pevec je dečka želel odpeljati domov, da bi se naspal, medtem pa bi njegova mama in očim lahko nemoteno nadaljevala zabavo. Izkazalo se je, da je štiriletnik sedel na zadnjih sedežih, a je ves čas vožnje prihajal naprej med sedeža in glavo polagal na sprednji sovoznikov sedež. Videli bomo, kako se bo vse skupaj razpletlo, a Popoviću ni všeč, da deček ne odrašča v anonimnosti, in bo šel tokrat na sodišču zagotovo do konca.

Neizprosen boj na sodišču

Milan in Severina se glede sinovega skrbništva dogovarjata s pomočjo sodišča že vse od leta 2013. Sodnik je skrbništvo dodelil pevki, srbski podjetnik pa lahko sina vidi dve sredi in dva vikenda v mesecu. Popović se je na to sicer pritožil in zahteval, da sin živi z njim v Srbiji in vidi mamo vsak drugi teden. Od Severine je zahteval tudi preživnino zanj. Moti ga, da sin ne odrašča v anonimnosti, in trdi, da Severini s tožbami ne bo več prizanašal.