Bilo je nekoč

Šala se je sprevrgla v vsesplošen prepir

B. P.
29. 4. 2016, 21.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pri paviljonu so se hoteli vajenci nekoliko pošaliti iz Davida, ki pa je to popolnoma drugače razumel in začel žaliti Gvida. Prepiru so se kmalu pridružili še drugi vajenci.

Planet TV
Med vajencema Blažem in Davidom se je vnel prepir, ker bi slednji županovo kazen rad prestal na bolj udoben način kot drugi.

Vajencem v televizijskem šovu Bilo je nekoč ne gre vse po načrtu in paviljon še vedno ni končan. To je tudi razlog, da so nekateri vajenci napeti kot strune in že majhna provokacija sproži burno reakcijo. Gvido in David sta že tako v slabih odnosih, in ko so se Gvido in nekaj drugih vajencev hoteli pošaliti na račun Davida, je ta vzkipel in Gvidu izrekel kar nekaj hudih žaljivk.

Planet TV
Gvido na posestvu ves čas provocira in tako vedno znova poskrbi za prepir.

Nato sta začela obračunavati med sabo. Vse skupaj je razjezilo Milana, ki je menil, da oba vpletena pretiravata, in pozval Patricijo, naj ju kaznuje z odvzemom hrane. Miro pa je večkrat zavpil, naj se raje spravijo delat, namesto da se prepirajo. Kaže, da je David na dvorcu vse manj priljubljen, tudi Patricija je povedala, da ga iz dneva v dan težje prenaša. Voditeljica Lili Žagar je vajence povprašala, kaj menijo o Milanovi vrnitvi na dvorec. Gvido je priznal, da jim je Milan v veliko pomoč, a tudi, da je bila njegova prva reakcija zelo burna, saj je vedel, da bo moral spet prenašati Milanove muke. Gvidove besede so Milana močno prizadele; napovedal je, da bo tudi sam Gvidu povedal nekaj krepkih.

Planet TV
David je zaradi šale vzkipel in Gvidu izrekel kar nekaj krepkih.